12 Must-Follow Instagram Accounts over Buenos Aires

donderdag februari 29, 2024 | Cultuur | Posted by Team About Buenos Aires

156 views
  • English
  • Español
12 Must-Follow Accounts in Buenos Aires

Ontdek de Stad via Instagram

Buenos Aires, het Parijs van Zuid-Amerika, een stad die leeft, bruist van passie en een onweerstaanbare charme heeft die het hart van elke reiziger verovert. Dan vind je terug op deze 12 Must-Follow Instagram Accounts over Buenos Aires. Of je nu een bezoek plant of overweegt om deze levendige stad je nieuwe thuis te maken, ontrafelel van de geheimen van Buenos Aires via Instagram.

Ga met ons mee op een visuele reis door Buenos Aires, terwijl we de top 12 must-follow Instagram accounts onthullen die niet alleen de pracht van de stad zullen laten zien, maar ook een kompas kunnen voor jouw avontuur, voor inspiratie en leuke tips en adresjes. Ontdek Buenos Aires via deze 12 Must-Follow Instagam Accounts over Buenos Aires.
  Buenos Aires on Instagram  

Buenos Aires: De Stad van Dromen

Buenos Aires is niet zomaar een stad; Buenos Aires is een ervaring. Van de historische wijken San Telmo en La Boca tot de chique straten van Palermo, vertelt elke hoek een verhaal van rijke geschiedenis, artistieke expressie en levensvreugde. De grootsheid van de stad weerspiegelt zich in haar Europese architectuur, levendige tango-optredens en de verleidelijke geur van sissend asado die uit buurt parrillas drijft. Het is een plek waar traditie danst met moderniteit, en zo een cultuurlandschap creëert dat uniek is voor Buenos Aires.

Waarom Instagram?

Instagram neemt je mee op een visuele reis door de indrukwekkende stad vol lokale flair, verborgen pareltjes en de levendige sfeer van de straten. Of je nu een reiziger bent die op zoek is naar inspiratie of een expat die de stad verkent, deze accounts zijn jouw perfecte gids voor alles wat Buenos Aires te bieden heeft! Ontdek de stad met deze 12 must-folllow Instagram-accounts over Buenos Aires!

12 Must-Follow Instagram Accounts over Buenos Aires

  • @buenosaires.ar – Stadsgezichten en Stedelijke Magie

Bereid je voor om je onder te dompelen in adembenemende stadsgezichten, architectonische wonderen en de dagelijkse magie die Buenos Aires tot een betoverende bestemming maakt.
  Buenos Aires arquitecture Argentina  
Deze account legt de schoonheid van Buenos Aires vast door middel van prachtige fotografie en toont de architectuur, straatscènes en levendige cultuur van de stad.

Sluit je aan bij deze account op een ontdekkingsreis en ontdek de minder bekende hoekjes en verborgen juweeltjes die Buenos Aires tot een stad van eindeloze verrassingen maken.

Buenos Aires is een canvas voor straatartiesten, en deze account brengt je de levendige, steeds veranderende street art-scene die een artistiek tintje toevoegt aan de persoonlijkheid van de stad. Beschrijving: Ter ere van de levendige street art-scene van Buenos Aires, toont deze account kleurrijke muurschilderingen, graffiti en stedelijke kunst uit verschillende buurten.
  Pasaje Santa Rosa graffity Buenos Aires  

Van sissende parrillas tot verrukkelijke empanadas, deze account is een feest voor je ogen en laat de diverse en watertandende culinaire landschappen van Buenos Aires zien. Een culinaire reis door Buenos Aires, met hoogtepunten van heerlijke lokale gerechten, voedselmarkten en de diverse gastronomische scene van de stad.

  • @buenosaires.city – Onthuld Stadsleven

Dompel je onder in de hartslag van Buenos Aires met deze account, die de energie van de stad vastlegt, van drukke markten tot levendige culturele evenementen.
  Buenos Aires Puente  

  • @igersbsas/

Een door de gemeenschap gedreven account met door gebruikers gegenereerde inhoud, die diverse perspectieven van Buenos Aires biedt. Het is een geweldige manier om lokale pareltjes te ontdekken.

  • @buenosaires_lifestyle/

Met de focus op lifestyle en cultuur biedt deze account een glimp van het dagelijkse leven in Buenos Aires, van eten en evenementen tot street art en stadsgezichten.

Meer Instagram-accounts over Buenos Aires om te verkennen

Het onthullen van verborgen juweeltjes en minder bekende plekken in Buenos Aires, deze account is perfect voor degenen die op zoek zijn naar ontdekkingen buiten de gebaande paden.

Toegewijd aan het behouden en presenteren van het architectonisch erfgoed van Buenos Aires, toont deze account de historische gebouwen en bezienswaardigheden van de stad.

Samengestelde verzameling visueel aantrekkelijke beelden die de essentie van Buenos Aires vastleggen, van parken en bezienswaardigheden tot de energie van de straten.

  • @buenosaires.city

Met een mix van stadsgezichten, architectuur en culturele evenementen biedt deze account een goed afgeronde visuele ervaring van Buenos Aires.
  Museo Evita Peron Buenos Aires  

  • @igersargentina

Hoewel niet uitsluitend Buenos Aires, toont deze bredere account prachtige foto’s uit heel Argentinië, waaronder veel uit de hoofdstad.

  • @buenosairescerveza

Voor bierliefhebbers verkent deze account de ambachtelijke bierscene in Buenos Aires, met lokale brouwerijen, bierevenementen en meer.

Een bezoek aan Buenos Aires

Leven in Buenos Aires of de stad bezoeken is meer dan alleen toeristische plekken afvinken; het draait om het omarmen van het ritme van het leven in deze droomstad. Of je nu slentert langs de historische Avenida de Mayo, de tango danst in San Telmo, of geniet van de literaire sfeer van El Ateneo Grand Splendid, deze Instagram-accounts zijn jouw digitale gidsen. Ze verrijken je ervaring en laten je een glimp opvangen van het dagelijkse leven van de Porteños.

Terwijl je aan je reis door Buenos Aires begint, zijn deze accounts je metgezellen die de ziel en geest van de stad onthullen. In een plek waar elke hoek een foto waard is, betekent goed voorbereid zijn niet alleen je essentiële spullen hebben, maar ook je digitale reisgids bij de hand hebben. Volg deze 12 must-follow Instagram Accounts over Buenos Aires en zie het visuele verhaal van deze prachtige stad zich voor je ogen ontvouwen.

You might also want to read:

Comments... no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *